Ofertă şcoli şi instituţii de învăţământ


Un mediu de invățare online pentru elevi pentru însușirea noțiunilor STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică), Programare și Robotică cu roboți virtuali.

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU EDUCAȚIA STEM
Fie că doriți să introduceți elementele STEM in rândul elevilor , să îmbunătătiți cursurile de robotică prin simulări cu roboți virtuali, să actualizați cursurile de informatică cu robotică și programare prin simulări online de misiuni robotice interactive și distractive, platforma CoderZ® este soluția potrivită. CoderZ® combină o platformă de programare interactivă și atractivă pentru elevi, curriculă și instrumente pentru profesori într-o soluție educațională cu un impact puternic, care sprijină educația tehnologică și stimulează carierele in domeniul STEM.

METODĂ DE ABORDARE GRADUALĂ
CoderZ® se potrivește tuturor nivelurilor de pregătire, atât in școli publice cât și private. Introduce novicii, dar și experții în robotică și programare. Curricula pentru incepători este în limbaj de tip block, pe când pentru experți in Java sau Python.

CONCEPUT SĂ ÎI ATRAGĂ PE ELEVI
Elevii iubesc feedback-ul imediat al misiunilor gamificate și al simulărilor cu roboți 3D care îi ghidează prin noțiuni de inginerie, informatică, matematică și alte cunoștințe STEM.

UȘOR DE IMPLEMENTAT ȘI CU REZULTATE MĂSURABILE
CoderZ® este un program online, cloud based care rulează in browser-ul web Chrome. Elevii pot accesa contul CoderZ® în timpul orelor, în timpul activităților de after-school sau acasă sau în cadrul cursurilor online.

MATERIALE SUPORT PENTRU PROFESORI
Programul sprijină profesorii cu o curriculă aliniată standardelor, numeroase cursuri, tutoriale, soluții la misiuni și webinarii pentru a susține dezvoltarea profesională.


Pentru oferta financiară personalizată pentru şcoală, instituţie de învăţământ sau club trimiteţi-ne un e-mail la adresa info@edubricks.ro.

Olimpiada de robotică virtuală CoderZ® League


Anunţăm în premieră în România lansarea unui eveniment unic care aduce laolaltă echipe din şcoli dar şi participanţi individuali să se antreneze şi să concureze într-o competiţie internaţională de robotică virtuală folosind provocări şi misiuni gamificate. Elevii din totă lumea participă pentru a-şi dezvolta creativitatea, abilităţile de rezolvare a problemelor şi pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele de programare prin misiuni robotice virtuale 3D provocatoare, distractive şi interactive. Punctajele se adună dupa fiecare misiune si şcolile cu punctajele cele mai ridicate sunt invitate să participe la finala care se desfăşoară în mod virtual. Pentru un plus de flexibilitate, oferim două niveluri diferite ale Ligii: Junior (clasele 5-8) și Pro (clasele 7-12).

Avantajele CoderZ League:
Este un eveniment virtual, necesită doar conexiune la internet
Este un eveniment distractiv şi educativ, oferă tuturor elevilor șansa de a lucra cu proprii roboți dar și în cadrul unei echipe
Pentru elevi este o metodă distractivă de a învăţa şi de a acumula cunoştinţe în timp ce se joacă
Promovează în cadrul şcolii aprecierea pentru tehnologie şi cultura STEM, încurajând tot mai mulţi copii să îşi dezvolte interesul pentru cunoştinţe STEM precum si abilităţile necesare secolului în care trăim

Aflaţi mai multe despre lansarea CoderZ League în această toamnă şi despre cum pot şcolile participa la competiţie pentru a motiva educaţia STEM in rândul elevilor.