Despre noi

ATELIERE de Robotică şi Construcţii cu piese LEGO pentru copii

Clasele EduBricks oferă o atmosferă extraordinară pentru copii unde învățăm, construim și ne distrăm cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe și modelele tematice folosesc kit-urile LEGO Education® și oferă bazele abordării EduBricks al jocului educațional.

Ne amintim mai bine lucrurile pe care le învățăm ca parte a unui proces activ, creativ decât lucrurile ce ni se spun în mod pasiv. Este cel mai bun mod de a dobândi și de a îmbunătăți cunoștințe și abilități.

Ce modalitate mai bună de a dezvolta curiozitatea și imaginația decât prin utilizarea a ceea ce iubesc majoritatea copiilor! Folosind piesele LEGO® combinate cu tehnologia, copiii construiesc nu doar modele din lumea înconjuratoare, dar asimileaza și informații complexe prin practică.

ATELIERE de Robotică şi Construcţii cu piese LEGO pentru copii

Cercetările legate de modul în care elevii învață mai efcient au arătat că acesta este cel mai bine susținut de activități de rezolvare a problemelor prin joacă și colaborare, care necesită prezentarea și susținerea ideilor lor.

Clasele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese LEGO® și știința.

Cursurile constau în diverse proiecte specifice fiecărei vârste ce folosesc elemente din matematică, fizică, mecanică, robotică, programare dar și literatură. La fiecare ședință se construiesc modele noi din piese LEGO® care apoi prind viață cu ajutorul tehnologiei.