ATELIERE de Robotică şi Construcţii cu piese LEGO®

ATELIERE de Robotică şi Construcţii cu piese LEGO pentru copii

Atelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese LEGO® si stiinta. Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din stiinta, matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese LEGO® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

ClaseleEduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne distram cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe si modelele tematice folosesc kit-urile LEGO EDUCATION® si ofera bazele abordarii EduBricks al jocului educațional.

Cursurile noastre sunt special concepute sa ofere activitati de invatare valoroase, prin experiente practice, pentru categorii de varsta specifice. Copiii sunt ghidati si ajutati sa rezolve diverse probleme prin gandire creativa, logica si munca in echipa, asimiland cunostinte noi si dezvoltand abilitati de viata esentiale. Astfel, procesul de invatare devine distractiv, iar joaca se transforma in asimilarea de noi cunostiinte.

Invatarea in secolul 21 presupune oferirea de oportunitati de a experimenta lucrurile din jur ca o forma de rezolvare a problemelor, dezvoltand in acelasi timp abilitatile de gandirea creativa, munca in echipa si comunicarea. Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi tehnologia, dar si in a crea noua tehnologie. Pentru a intelege robotica, copiii trebuie sa invete si programarea iar dezvoltarea continua a tehnologiei evidentiaza importanta invatarii roboticii de la varsta scolara.

Cursurile noastre ajuta elevii sa descopere elementele de stiinta si tehnologie intr-un mod distractiv si practic, dar in acelasi timp sa isi dezvolte increderea de sine precum si abilitati de viata esentiale. Astfel, procesul de invatare devine distractiv, iar joaca se transforma in asimilarea de noi cunostiinte.

ATELIERE de Robotică şi Construcţii cu piese LEGO

Atelierul de introducere in Robotica WeDo®

Incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele distractive cu motoare si senzori. Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria si veselia copiilor. Se recomanda copiilor de 6 – 7 ani.

Data de incepere a cursului: sambata, 21 martie 2020, ora 10:30

Durata unui atelier: 90 minute si se desfasoara saptamanal

In zilele de 11 si 18 aprilie nu se tin cursurile din cauza vacantei de primavara iar in data de 02 mai din cauza minivacantei de 1 mai

Pret : 500 lei /modul (8 sedinte in fiecare sambata)

Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa

Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

ATELIERE de Robotică şi Construcţii cu piese LEGO

NOU!Atelierul de introducere in robotica WeDo 2.0®

Ofera oportunitatea de a introduce elementele de programare in randul copiilor de 8 – 10 ani. Incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele LEGO® distractive cu motoare si senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv sa execute diverse miscari si sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarca programale prin Bluetooth face ca modelul sa se miste complet independent. Copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusuirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice. Se recomanda copiilor de 8 – 10 ani care au parcurs primul nivel de WeDo si cuprinde doua module a 8 saptamani.

Data de incepere a cursului: sambata, 21 martie 2020, ora 12:30

Durata unui atelier: 90 minute si se desfasoara saptamanal

In zilele de 11 si 18 aprilie nu se tin cursurile din cauza vacantei de primavara iar in data de 02 mai din cauza minivacantei de 1 mai

Pret : 500 lei /modul (8 sedinte in fiecare sambata)

Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa

Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

ATELIERE de Robotică şi Construcţii cu piese LEGO pentru copii

Atelierul de Robotica si Programare Mindstorm EV3®

Combina constructiile LEGO® cu soft-ul si activitatile curiculare, copiii pot construi, programa si controla roboti, bazandu-se pe tehnologia roboticii din viata reala. Aceste ateliere ofera oportunitatea de a introduce copiii in tainele programarii intr-un mod practic, distractiv si interactiv.
Rezolvand provocarile roboticii, copii vor programa, testa si modifica instructiuni dintr-o varietate de comportamente ale robotilor pentru a indeplini diverse activitati, folosind senzori, motoare si unitati inteligente precum si un soft de programare cu o interfata usor de retinut. Setul contine o multitudine de senzori – senzorul de ultrasunete, senzorul de culoare, senzorul de atingere, motoare si o unitate inteligenta, fiecare cu mai multe functii si posibilitati de programare, cu ajutorul carora robotul poate fi programat sa indeplineasca diverse activitati inspirate din viata reala. Se desfasoara pe parcursul a 8 saptamani si se recomanda copiilor de 10 – 14 ani.

Data de incepere a cursului: sambata, 21 martie 2020, ora 12:30

Durata unui atelier: 90 minute si se desfasoara saptamanal

In zilele de 11 si 18 aprilie nu se tin cursurile din cauza vacantei de primavara iar in data de 02 mai din cauza minivacantei de 1 mai

Pret : 600 lei /modul (8 sedinte in fiecare sambata)

Nr. maxim participanti: 12 copii/grupa

Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

Programare CoderZ
Programare CoderZ
Programare CoderZ
Programare CoderZ
Programare CoderZ
Programare CoderZ
Programare CoderZ
Programare CoderZ

NOU!Programare CoderZ®

CoderZ® este o platformă de învăţare inovatoare pentru elevi din întreaga lume pentru a-i ajuta să işi insuşească cunoştinţe de programare, robotică, informatică, STEM şi dezvoltând abilităţi necesare secolului 21. Elevii invaţă programarea folosind simulari cu roboţi 3D virtuali prin misiuni gamificate dar si noţiuni de Stiinţă, Tehnologie, Inginerie, Matematică dezvoltând in acelaşi timp creativitatea, gândirea critică, colaborarea si aprecierea pentru tehnologie.

CoderZ® îi invaţă pe elevi să devină programatori calificaţi prin inţelegerea principiilor de programare, de la nivel de incepători pană la avansaţi prin programarea roboţilor virtuali. Include misiuni virtuale gamificate, simulare 3D, editor de programare tip block şi Java. Cursul constă in simulari 3D integrate cu roboți educaționali în cadrul unor scene de simulare redate realist. Elevii își pot scrie, testa și evalua codul lor în timp ce rezolvă probleme si provocări din viaţa reală.

Popularitatea programării în răndul elevilor crește rapid având în vedere tendința locurilor de muncă din acest domeniu. Învățarea modului de a coda la o vârstă fragedă poate pregăti cu adevărat copiii pentru un viitor de succes. Deoarece programarea poate fi gamificată, copiii de la vârste fragede pot începe să învețe cum să scrie coduri folosind interfețe de codare vizuale. Programarea unui robot virtual LEGO®, cu input (senzori) și output (motoare) poate oferi tuturor elevilor posibilitatea de a începe programarea fără a avea cunoștințe prealabile în codare sau robotică.

Platforma CoderZ® este o soluţie completă pentru educaţia STEM, atât pentru studiu individual, cât şi pentru şcoli sau instituţii de invăţămănt.

Fie că doriţi să introduceţi elementele STEM în rândul elevilor, să îmbunătăţiţi cursurile de robotică prin simulări cu roboţi virtuali, să actualizaţi cursurile de informatică cu robotică si programare prin simulări online de misiuni robotice interactive şi distractive, platforma CoderZ® este soluţia potrivita. CoderZ® combină o platfomă de programare interactivă si atractivă pentru elevi, curricula si instrumente pentru profesori intr-o platformă educaţională cu un impact puternic, care sprijină educaţia tehnologică şi stimulează carierele in domeniul STEM. Platforma educaţionlă CoderZ® găzduieşte și Cyber Robotics Coding Competition (CRCC), o olimpiadă de robotică şi programare în cadrul căruia elevii și școlile concurează online sau în persoană pentru a-și prezenta abilitățile şi cunoştinţele acumulate. Competițiile sunt interactive, distractive și interesante, oferind elevilor și educatorilor oportunitatea de a învăța cum funcționează roboții, de a dezvolta abilități şi cunoştinte de programare și robotică cu roboți virtuali 3D.

Obiective urmărite:
însuşirea noţiunilor de programare de tip block sau text(Java)
abilitatea de rezolvare a problemelor printr-o abordare multidisciplinară
dezvoltarea gândirii secvenţiale si a gândirii computaţionale
dezvoltarea încrederii de sine
dezvoltarea noţiunilor STEM prin experienţe cu roboţi virtuali
muncă in echipa
comunicare

De ce CoderZ®:
o metodă simplă şi interactivă de a însuşi noţiunile de programare prin misiuni gamificate si simulări cu roboţi 3D care îi ghidează pe copii prin noţiuni de inginerie, informatică, matematică şi alte cunosţinte STEM.
feedback imediat si evaluare individuală
se potriveşte tuturor nivelurilor de pregătire, introduce novicii, dar şi experţii in robotică şi programare
dezvoltă abilităţi esenţiale secolului în care trăim
oferă o bază solidă cerinţelor tehnologice din ce in ce mai ridicate din viaţa reală

Ce oferim în cadrul cursurilor online:
Acces permanent la platforma de programare online CoderZ®pe perioada cursului
8 tutoriale online cu noţiunile de curs predate de specialişti
feedback individual

Detalii ateliere de vară:

Intervale de vârsta de 7-9, respectiv 10-12 ani

Durata: atelierul se desfăşoară pe parcursul a două săptămâni de luni păna joi, 8 ateliere a câte 90 minute fiecare

Grupe cu număr redus de 6 - 8 copii

Perioade de curs: 6-16 iulie, 20-30 iulie, 3-13 august, 17-27 august

Preţ : 450 lei / curs

Orarul de dasfăşurare al cursului:

10:30 - 12:00 grupa de 10-12 ani

17:00 - 18:30 grupa de 7-9 ani

Tutorialele vor avea loc online prin intermediul platformei Zoom

Adresa: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, București